Taştekne Şehit Polis Yalçın Demir İlkokulu


Vizyon: *Öğrenci, Öğretmen, veli ve okul arasında tam bir bütünleşme ve iş bölümü sağlamak en önemli ilkelerimizdendir, *Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, “Hayatta en Hakiki mürşit (Yol gösterici) ilimdir “ ilkesi, tüm eğitim ve öğretim faaliyetlerimizin yol göstericisi olacaktır ve kurumumuzu bu ilke biçimlendirecektir. *Anadolu liseleri ve Üniversite sınavlarında yüksek başarı hedeflerimiz arasındadır, *Bu bilinçle yetişen gençler ülkemizde yönetime geldiğinde yeni bir dünya kurulacaktır..

Misyon: *Anayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelerine uygun *Milli Eğitim temel amaçları doğrultusunda, *Atatürk İlke ve İnkılapları işığında, *Bütün öğrencilerimizin sevgi,saygı ve güven ortamında öğrenmelerini sağlamak, *Özgür ve çağdaş, düşünebilen, gelişen teknolojiyi yakından takip eden, paylaşan ve uygulayabilen bireyler yetiştirmek..

Başarılar: Yıl içerisinde yapılan deneme sınavlarında öğrencilerimiz il içi derece yapmışlardır.

Saatler: 08:30/14:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 507 827 41 65

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://agritastekneilkokulu.meb.k12.tr

Adres - TAŞTEKNE KÖYÜ TAŞTEKNE KÜME EVLERİ TAŞ TEKNE ŞEHIT POLIS YALÇIN DEMIR ILK OKULU BLOK NO 48 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / AĞRI

Öğretmen :5
Öğrenci :69
Derslik :9
Kütüphane Kitap Sayısı :176
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Taştekne Köyü/ AĞRI

Adres - TAŞTEKNE KÖYÜ TAŞTEKNE KÜME EVLERİ TAŞ TEKNE ŞEHIT POLIS YALÇIN DEMIR ILK OKULU BLOK NO 48 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / AĞRI

Ulaşım Köyümüz şehir merkezine 12 km uzaklıkta olup, ulaşım asfalt yoldan sağlanmaktadır. Öğretmenlerimiz şehir merkezine köy servisi ile gidiş geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 12